Hvordan ta betalt?

dame som smiler

Vipps for foreninger og lag

hnd som holder en mobil
Vipps gjør det enkelt å betale og å ta seg betalt siden færre har kontanter på seg. Er perfekt for foreninger og lag som skal ta seg betalt for loppemarked eller kakesalg. Se mer om hvilken løsning på Vipps som passer best for dere. Vipps tilbyr og Vipps faktura, men dette krever at dere har et regnskapssystem. Vi tilbyr DNB Regnskap.

» Vipps for foreninger og lag

 

Betalingsterminal

Mann taster pinkode
Skal du ha et utsalgssted som ofte er åpent kan det være smart med en betalingsterminal. Her finnes det flere ulike tilbydere av terminaler.
Vi har samarbeid med Nets som tilbyr egen løsning for foreninger og lag. 

 

Kontanter

pengesedler med hengels opp
Tar dere i mot kontanter en sjelden gang? For å få disse inn på konto kan dere gå i Bank i Butikk/Post i butikk og få satt inn pengene på konto. For å sette inn pengene må vedkommende ha med seg legitimasjon. 

» Les mer om kontanthåndtering
 

Nattsafe

sparegris
Hvis dere ofte tar i mot kontanter kan det lønne seg med en nattsafe-avtale. Dette er en avtale hvor dere har mulighet til å legge kontantene fra dere i en nattsafe, slik at pengene kommer på konto. 

» Les mer om kontanthåndtering og nattsafe
 

Medlemskontingent

tomler i vret
Har dere mange medlemmer som betaler medlemskontingent? For å forenkle hverdagen kan fakturering med KID hjelpe. Det vil si at medlemmene deres skriver inn KID-nummeret på betalingen og så vil dette automatisk bli lest av i regnskapssystemet deres. 

» Se om fakturering med KID er noe for dere
» Har du ikke regnskapssystem? Sjekk ut DNB Regnskap
Se også: DNB Puls, Startskudd, Nettbank