illustrasjonsfoto

Gjennom vår produktkunnskap og internasjonale erfaring, er vi gode problemløsere og en naturlig medspiller i internasjonale handelstransaksjoner.

Vi hjelper deg når du ønsker å inngå betalingsavtaler i forbindelse med internasjonal handel.

Vår Trade Finance avdeling har god kjennskap til lokale markeder globalt, og finner gode og enkle løsninger på aktuelle problemstillinger. Våre tjenester sikrer dine betalinger mot ukjente elementer, som for eksempel politisk og kommersiell risiko.

Våre produkter er spesielt tilpasset import og eksport av alle typer varer og tjenester på tvers av landegrenser. Vi har et omfattende nettverk av samarbeidsbanker i utlandet, og en signifikant kunnskap om risiko forbundet med internasjonal handel.

Vi har rådgivere på plass i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, London, New York, Houston, Singapore og Mumbai.
 

Produkter og tjenester

Våre sikringsinstrumenter vil alltid være markeds og næringstilpasset. Vi har produkter og tjenester til de fleste behov, ta kontakt så finner vi beste løsning for deg.

Kontakt Trade Finance
(+47) 915 04800
 

Trade Finance i nettbanken

TFG Online er en nettløsning som bidrar til forenklet saksbehandling, samtidig som den gir deg god oversikt over dine Trade Finance og Garanti forretninger.

Relevante lenker

» Priser Trade Finance
» Treasury Community
 

Full kontroll på Incoterms?

Ship in the sun
Her kan du lese mer om Internatinal Commercial Terms (InCoTerms) og hvordan de kan påvirke dine handler. Du finner også en oversikt over alle internasjonale kjøps- og salgsbetingelser.

» Les om Incoterms på DNB Treasury Community

How to pay your Chinese supplier

China
What is the most common methods of payments used when purchasing goods from China. Pros and cons apply, but in this blog Magdalena tries to make the choices easier.

» How to pay your Chinese supplier
(DNB Treasury Community)