Velkommen til DNB Markets

Vi hjelper investorer og bedrifter med finanserings- og investeringsbehov.

Aksjehandel

Valuta og renter

Analyser

Risk Advisory

Investment Banking

Verdipapir­tjenester

En god aksjehistorie gjør sommeren litt bedre. Lytt til Marius Brun Haugen og hans gjester i podkasten Utbytte i sommer!

Har du lyst til å høre en god aksjehistorie?

Hver uke fra og med onsdag 7. juli har Marius Brun Haugen med seg en ny gjest i podkasten Utbytte. Alle med lang erfaring med aksjer og investeringer. Nå deler de sine beste historier med deg: Dotcom-boblen, finanskrisen, 9/11, Microsoft, Apple, vegetaraksjer, Tomra og verdens dyreste VHS-videospiller er bare noen av stikkordene for hva du får høre om i sommer.

Du finner Utbytte der du ellers lytter til podkast, eller via snarveiene under:

Lytt på Spotify

Vi tilbyr verdipapirhandel og finansielle tjenester både til store selskaper og til privatkunder.

Norges ledende verdipapirforetak

Hos oss sitter Norges største kompetansemiljø på verdipapirer. Vi er ledende både i størrelse og i bredden av tjenester og produkter. Enten du er en nybegynner på aksjehandel eller representerer et stort internasjonalt selskap tilbyr våre eksperter nyttige tjenester.

Erfaring, kunnskap og relasjoner

Med Norges klart største oppdragsbase har vår Investment Banking-divisjon en erfaring og kunnskap få, om noen, kan matche. Vi setter standardene i det norske markedet og har en alltid pågående dialog med både investorer og kjøpere.

Enkel, rask og trygg aksjehandel for private og profesjonelle

Hos oss kan både profesjonelle og private handle verdipapirer på børser verden over. Vi tilbyr handel både på nett og med megler.

I 2020 ble vi kåret til beste norske meglerhus for sjette år på rad.

Analyser og aksjetips

Hver morgen kan du lese morgenrapporten fra vår anerkjente analyseavdeling. Her oppsummerer de hva vi mener vil ha innvirkning på finansmarkedene. Ønsker du mer konkrete anbefalinger, selskapsanalyser eller innsikt i makroøkonomiske forhold, tilbyr vi det også. Vår innsikt gir deg som kunde et bedre investeringsgrunnlag.

Våre priser og vilkår

Handel med verdipapirer er underlagt strenge regler. Vi har samlet alle våre vilkår på en side. Her finner du våre forpliktelser som verdipapirforetak. I tillegg finner du informasjon om hva du som kunde er forpliktet til å sette deg inn i, og hva våre tjenester koster.

Våre produkter og tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Ung

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB