gutt på stranden

Nå også i Portugal

Er du en av de som drømmer du om et feriehus på den portugisiske kyststripen? Da kan vi glede deg med at DNB Luxembourg nå også kan tilby finansiering og refinansiering med pant i fast eiendom langs Algarve kysten i Portugal.

 

Les mer om boliglån i Portugal
far og sønn på stranden

Ny lov for utleie av bolig i Spania

Spanske myndigheter tar nå grep for å regulere utleiemarkedet for ferieboliger, reglene kan derfor variere fra region til region.
Vi anbefaler at du setter deg inn i regler for utleie i den regionen som din feriebolig befinner seg.

 

Les mer om nye regler for utleie

Generell informasjon

Kunder av DNB Luxembourg S.A. har ansvar for å oppfylle rapporteringsforpliktelser overfor myndighetene i landet av skattemessig bosted vedrørende midler plassert i banken og inntekt avledet derav.

 

Etter de forpliktelser som er definert av direktivet om administrativt samarbeid(direktiv 2014/107/UE) som innførte Common Reporting standard («CRS»), kan banken være juridisk forpliktet til å rapportere noen personlige opplysninger om kontohaver(e) i banken, finansiell informasjon om konti i banken, herunder kapitalinntekter og aktiva til skattemyndighetene i Luxembourg. Skattemyndighetene i Luxembourg kan utveksle denne informasjonen med skattemyndighetene i en annen jurisdiksjon eller jurisdiksjon i henhold til mellomstatlige avtaler for utveksling av finansiell kontoinformasjon. Omtrent 100 land deltar i denne automatisk utveksling av informasjon.