illustrasjonsbilde

Markedssyn november

Det internasjonale vekstbildet er fortsatt gunstig for aksjer og andre risikoaktiva, hvilket smitter over på selskapenes inntjening. Inflasjonen er lav og sentralbankene kan gå forsiktig fram i rentesettingen. Dette tilsier en positiv holdning til aksjer. Imidlertid er det lenge siden vi har hatt en korreksjon. Kredittpremiene er lave og aksjemarkedet er strukket på de fleste prisingsmål.  En samlet vurdering gjør at vi anbefaler nøytral aksjeandel.  Vi har også valgt å opprettholde innretningen i både aksje- og renteporteføljen.

» Les markedssynet for november
grafer og jordklode

Velkommen til frokostseminar

Ikke gå glipp av vårt frokostseminar hvor seniorøkonom i DNB Markets Eirik Larsen gir oss en oppsummering av året så langt og forventninger til 2018.

17. november kl. 09:30
Hotel Los Monteros,
Marbella

Vi serverer morgenkaffe og enkel mat fra kl. 09.00

Meld deg på innen 11. november på:
DNBLuxembourgSA@dnbgroup.lu

» Les mer
 

Generell informasjon

Kunder av DNB Luxembourg S.A. har ansvar for å oppfylle rapporteringsforpliktelser overfor myndighetene i landet av skattemessig bosted vedrørende midler plassert i banken og inntekt avledet derav.

 

Etter de forpliktelser som er definert av direktivet om administrativt samarbeid(direktiv 2014/107/UE) som innførte Common Reporting standard («CRS»), kan banken være juridisk forpliktet til å rapportere noen personlige opplysninger om kontohaver(e) i banken, finansiell informasjon om konti i banken, herunder kapitalinntekter og aktiva til skattemyndighetene i Luxembourg. Skattemyndighetene i Luxembourg kan utveksle denne informasjonen med skattemyndighetene i en annen jurisdiksjon eller jurisdiksjon i henhold til mellomstatlige avtaler for utveksling av finansiell kontoinformasjon. Omtrent 100 land deltar i denne automatisk utveksling av informasjon.