Slik jobber vi med startups

Gruppe med mennesker diskuterer
Vi ønsker å bidra til vekst og verdiskaping i Norge og næringslivet. Skal vi klare å skape flere suksessrike oppstartsbedrifter, må vi og andre samfunnsaktører spille på lag.
Er du på jakt etter et program som vil gi din bedrift en unik mulighet til å utforske et partnerskap med DNB, samtidig som du får tilgang til relevante team og ressurser i banken?

I programmet vil deltakerne få tilgang til:

  • En investering på 1-3 MNOK
  • Mulighet til å utforske og utnytte det brede nettverket på StartupLab
  • En mentor fra et relevant forretningsområde i banken
  • En sponsor fra toppledelsen
  • Tilgang til relevant kompetanse
  • Et stort nettverk bestående av interne og eksterne ressurser
  • Potensielt partnerskap med DNB med potensiell tilgang til millioner av kunder

Det samme vil gjelde hvis du er et selskap som jobber med Fremtind eller DNB Eiendom. Alle aksepterte selskaper vil også få tilgang til et bredt spekter av kreditter og gratis tjenester. Videre får du tilgang til gratis konsultasjon med juridiske eksperter fra SANDS, regnskapsførere fra Ekstra Ressurs og patentadvokater fra Dehns.

NXT

NXT Logo
DNB har Norges største nettverk av gründere og oppstartsselskaper. Samtidig har vi Norges største nettverk av investorer. Vi ønsker å legge til rette for at disse møtes gjennom NXT-satsningen, for det er i møtet mellom idé og kapital at fremtidens verdier og arbeidsplasser skapes.

DNB NXT Accelerator

DNB Accelerator
Programmet er et samarbeid mellom StartupLab og DNB, der banken bidrar med kompetanse for å hjelpe oppstartsbedriftene opp og frem.


 

DNB Vekstlån

Lyspære
Med DNB Vekstlån ønsker vi å bidra til at flere vekstbedrifter får tilgang til vekstkapital. Vi har øremerket 200 millioner for å gi vekstlån til innovative og raskt voksende bedrifter.

Oppstartlosene

Oppstartbok
Vi er et engasjert team som kan mye om det å starte og drive bedrift. Vi veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart og vekst – og dette gjør vi helt gratis.

 

DNB Venture

Mann og dame som jobber ved PC
DNB Ventures investerer i minoritetseierandeler i selskaper som bygger opp under DNB sin innovasjonssatsning.