Forsikring av campingvogn og tilhenger

Campingvogn på motorvei
Om uhellet skulle være ute med en tilhenger eller campingvogn er det viktig å ha en god forsikring. Du kan velge mellom dekningene Minikasko og Kasko.
Forsikringen leveres av Fremtind Forsikring. For å kunne gi deg et tilbud, beregne pris og kjøpe forsikring vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. 

Med forsikringen får du

  • Dekket privat utleie av campingvogn inntil to måneder i året
  • Dekket gjenstander i campingvognen
  • Dekket stasjonære campingvogner i Sverige og Finland, så lenge fast bosted er i Norge
 

Oversikt over dekningene du kan velge mellom

Minikasko Kasko
Brann (eksplosjon og brann, for eksempel sprengingsskade, lynnedslag og smelteskader på elektrisk anlegg etter kortslutning) Ja
Ja
Tyveri - dekker også hærverk i forbindelse med tyveri og innbrudd Ja Ja
Redning Ja Ja
Løsøre/ting Ja Ja
Brannslokningsapparat, førstehjelpsutstyr og kjøreutstyr Ja Ja
Skade på egen campingvogn (erstatning ved utforkjøring, velt, kollisjon, hærverk eller skader som skyldes en tilfeldig ytre hendelse)  nei Ja
 

Minikasko

Forsikringen dekker skader som følger av brann, tyveri, glass og veihjelp. Den dekker også gjenstander opptil 10 000 kroner per gjenstand, men inntil maks valgt forsikringssum.

Kasko

Dette er vår beste forsikring! I tillegg til å inkludere minikasko dekkes i tillegg skader på egen campingvogn som følge av for eksempel kollisjon og utforkjøring. Ferieavbrudd inntil 10 dager. 
 

Tilhengerforsikring

Tilhengerforsikringen er en kaskodekning som dekker skader som følger av brann, tyveri, kollisjon, utforkjøring og transport av skadet tilhenger til verksted. Hvis tilhengeren er på veien og gjør skade på andre personer, deres eiendeler og eiendom så er det ansvarsforsikringen til bilen som trekker tilhengeren som gjelder.

Vilkår

» Campingvogn og tilhenger - Minikasko
 

Samlerabatt

Jo flere skadeforsikringer du har, jo mer rabatt får du

-10% med 3 forsikringer* -15% med 4 forsikringer -20% med 5 forsikringer **
 
* eller hus- og bilforsikring
** for å oppnå 20 % samlerabatt må du være eKunde. Det betyr at du må samtykke til kommunikasjon med oss skjer elektronisk.
 
ikon informasjon Vi gjør oppmerksom på at opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår, og at bestemmelsene i de ulike forsikringsvilkårene alltid vil være gjeldende.