Fordeler med Mastercard Upgrade - Kredittkort med fordeler

Priseksempel Sølv Mastercard:
Nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,30 %, kr 30.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.108. Totalt: kr. 33.108
Mastercard Upgrade

Mastercard Upgrade passer for deg som vil opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng raskere ved daglig bruk. I tillegg får du flere fordeler med ditt kredittkort. Logg inn i nettbanken og oppgrader ditt Mastercard i dag.

Få 6000 velkomstpoeng i juni

solbriller på strand
Oppgrader ditt Mastercard og ta i bruk innen 30. juni og vi overfører 6000 velkomstpoeng til deg.
 

Hvorfor oppgradere ditt Mastercard?

Hvorfor oppgradere Mastercard
  • Du samler SAS EuroBonus poeng på alle varekjøp når du bruker ditt Mastercard i Norge, utlandet og på nett.
  • Du slipper å bestille et nytt kort og slipper å registrere noe på ditt SAS EuroBonus-kort.
  • Du står fritt til å bruke dine opptjente poeng på flyreise, hotellopphold, leiebil eller shopping.

Poengene du samler vil vises på Mastercard-fakturaen. Poengene beregnes månedlig og overføres deretter til din medlemskonto i SAS EuroBonus. Din totale poengsaldo kommer frem på oversikten du vil motta fra SAS. Se også poengene dine i SAS appen. Husk at du får mest mulig ut av fordelene om du betaler hele fakturaen ved forfall.

Hva koster det?

Mann koser seg med mobil og kaffe
Å oppgradere til SAS EuroBonus koster kroner 49 per måned. Du får 10 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner du bruker i norsk valuta og 15 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner i utenlandsk valuta. I tillegg får du 3000 EuroBonus Ekstrapoeng i velkomstpoeng.
 

Ekstra sikret i alle situasjoner

Egenandelsforsikring ved leiebil

Egenandelsforsikring ved leie av bil med Mastercard Upgrade
Har du opplevd å bli solgt på tilleggsforsikringer når du skal hente ut leiebilen?

Betaler du med Mastercard Upgrade kan du trygt takke nei neste gang. Du er allerede godt sikret gjennom forsikringspakken i kortet. 

Hva dekker forsikringen?
Forsikringen dekker egenandelskostnaden ved skade på leiebil og gjelder uansett hvor i verden du er, så lenge du som privatperson har leid bilen av et profesjonelt leiebilselskap. 

Pass på at det er du som kortinnehaver som står som leietaker av bilen slik at forsikringen skal være gyldig. Forsikringen gjelder ikke dersom du er yngre enn 21 år og leier bilen.

Forsikret mot tap eller skade

Kjøpsforsikring inkludert med Mastercard Upgrade
Har du vært uheldig og mistet de nye solbrillene dine? Eller sølte du sykkelolje på den fine skjorta du nettopp kjøpte? Det er sånn som skjer.

I de fleste slike tilfeller dekker vi tapet eller skaden om du har betalt med Mastercard Upgrade. Se forsikringsvilkår for dekning. Forsikringen forutsetter at du beskytter og vedlikeholder varen du har kjøpt i forsikringsperioden, og at du passer på at varen ikke etterlates uten tilsyn. 

Handlet på nett og ikke fått varen?
Med Mastercard Upgrade er det ekstra trygt å handle på internett. Har du betalt en vare, men ikke fått den innen 90 dager? Da dekker vi i utgangspunktet beløpet. Se vilkårene for dekning. 

Vær klar over at denne forsikringen ikke dekker tap eller skade mens gjenstanden blir sendt med post eller budtjeneste.
 

Unngå å betale for mye

Prisforsikring ved kjøp av varer
Har du opplevd å kjøpe en vare, for så å finne akkurat samme varen et annet sted – bare billigere?

Har du betalt med Mastercard Upgrade dekker vi i de fleste tilfeller differansen. Forsikringen gjelder for varer som koster over 250 kroner, og differansen må også være minst 250 kroner for at du skal få refundert beløpet. Med samme vare menes samme merke, fabrikat, modellnavn/nummer. 

Den laveste prisen må være offentliggjort i en trykt annonse, og du må huske å kontakte oss innen 30 dager etter kjøpet for å kunne få tilbake differansen. Se vilkår for dekning.
 
Avtalevilkår for SAS EuroBonus:
Les avtalevilkår for Mastercard Upgrade SAS EuroBonus Ekstrapoeng her

Forsikringsvilkår: 
 

Ikke SAS EuroBonus-medlem?

bilde av mennesker i lufta
For å bestille SAS EuroBonus opptjening på ditt Mastercard, må du være SAS EuroBonus-medlem. Hvis du ikke er medlem i SAS EuroBonus fra før, kan du melde deg inn her - det tar bare noen sekunder.
 

Spørsmål og svar

Lurer du på noe mer? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene rundt kortet ditt og SAS Eurobonus. Du finner spørsmål og svar her.

Riktig bruk av kredittkort

Vi anbefaler at du setter deg inn i hvordan man bruker kredittkort. Du får best utbytte av fordeler og rabatter ved å betale hele fakturaen ved forfall. 
 
 
Se også: SAS EuroBonusPrislisteAngrerettskjema