DNBs hovedkontor i Bjørvika - 28. mai 2024
DNB Food & FoodTech Conference 2024 - enabling a sustainable food system
DNB gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til en Food & FoodTech konferanse med fokus på hvordan skape et bærekraftig matsystem. Konferansen er en møteplass for aktører i verdikjeden for mat; FoodTech-selskap, matindustri, investorer og andre interessenter som er opptatt av innovative løsninger og samtidig bidrar til det grønne skiftet.
DNB Food & FoodTech Conference 2024
- enabling a sustainable food system
Dato: 28. mai 2024
Sted: DNBs hovedkontor i Bjørvika
Tid: 09.00 – 15.30
09.00 - 09.50, Registrering, ID-sjekk og lunsj.
NB! Begrenset antall plasser
Arne Hjeltnes
Årets konferansier er den matglade Arne Hjeltnes. En viktig bidragsyter til en spennende dag.
Emile Nereng
Matinfluenser og forfatter av boken «Hvorfor spiser vi ikke bananskall», vil dele hvordan hun lever for et sunt liv i balanse.
På scenen vil vi også møte
Johan Jörgensen, Founder of Sweden Foodtech, Rikke Kyllenstjerna, SVP Foods Chain og Global Key Account i Yara, Johanne Kjuus, Direktør i Bærekraft hos TINE, Audun Wickstrand Iversen, porteføljeforvalter for DNB Future Waves og andre foredragsholdere. Det blir panelsamtaler med bedrifter og politikere og innovative selskaper vil pitche.
Temaene er knyttet til Investeringmuligheter i Food og Foodtech, hvilke rammebetingelser må til for å forbedre og øke matproduksjon, fremtidens mat og hvordan fokusere mer på helse og bærekraft, og mye mer..