• Chatbot
  • Bli bedriftskunde
  • Hjelp og veiledning
  • Avtal møte
  • Finn ditt kontor
DNB Food & FoodTech Conference 2025
  • Oversikt
  • Program
  • Foredragsholdere
DNB FoodTech

DNBs hovedkontor i Bjørvika - 27. mai 2025

Samarbeid er nøkkelen til suksess

DNB gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til Food & FoodTech konferanse. For å oppnå bærekraftig omstilling i verdikjeden for mat, må aktørene samarbeide. Dette er tema for årets konferanse.

OversiktProgram

DNB Food & FoodTech Conference 2025

Samarbeid er nøkkelen til suksess

Dato: 27. mai 2025

Sted: DNBs hovedkontor i Bjørvika

Tid: 09.00 – 15.30
08.15 - 08.50, Registrering, ID-sjekk og frokost.

NB! Begrenset antall plasser

DNB's ambisjon er å være en fremtidsrettet bank og en pådriver for bærekraft og det grønne skiftet. Konferansen er en møteplass for aktører i hele verdikjeden for mat; matindustri, retail, foodtech-selskap, investorer og andre interessenter. Mao alle som er interessert i å utvikle industrien, opptatt av trygge verdikjeder, god helse og innovative løsninger som bidrar til det grønne skiftet.

Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes

Årets konferansier er den matglade Arne Hjeltnes. En viktig bidragsyter til en spennende dag.

Cyrille Filott

Cyrille Filott

Keynote speaker, RaboBank
Cyrille Filott is global strategist for Consumer Foods, Packaging & Logistics at Rabobank. He is responsible for setting and executing the research agenda for the Consumer Foods and the Packaging & Logistics franchises within Rabobank.

He and the team publish research that is relevant to food and agribusiness companies worldwide. Next to that Cyrille is the host of the Consumer Foods-to-Go podcast series. In this podcast many relevant, current food topics are being discussed with guests.

Cyrille spends most of his time discussing sector issues with food&agribusiness corporates. He is frequently invited at C-suite meetings to bring outside-in insights and to discuss business strategies in food, packaging and logistics. He is also a frequent speaker at food industry events, such as the AIBI (industrial bakers) congress, Foodmatterlive! and the Fedima (bakery ingredients) conference.

Tine Mejlbo Sundfør

Tine Sundfør

Tine er en av landets fremste kostholdseksperter, og for mange er hun mest kjent som ernæringsekspert fra TV-programmer som God Morgen Norge og Matkontrollen på TV2, Forbrukerinspektørene på NRK og tv-serien”Tjukkholmen”, og for utallige sitater i dags- og ukepresse. Hun er klinisk ernæringsfysiolog, ph.d., forsker, forfatter og formidler. Tine har forsket på overvekt, fedme og hjerte- og karsykdom og har sin doktorgrad fra Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har mange års erfaring fra klinisk arbeid på sykehus og medisinske sentre, fra undervisning på høyskole og universitetsnivå og som leder.

Tine er kjent som en av landets fremste kostholdseksperter, og for mange er hun mest kjent som ernæringsekspert fra TV-programmer som God Morgen Norge og Matkontrollen på TV2, Forbrukerinspektørene på NRK og tv-serien”Tjukkholmen” og for utallige sitater i dags- og ukepresse.

Food Tech Ingrid Drabløs

«DNB er pådriver for bærekraftig omstilling og fortsetter å løfte frem det viktige matsystemet.

I tillegg til å redusere klimagassutslipp, vannforbruk, matsvinn samt bidra til å stoppe tap av naturmangfold, må aktører i verdikjeden ta økt hensyn til helse og beredskap.

Forbedret kosthold gir bedre helse og lavere samfunnskostnader. Økt geopolitisk uro medfører behov for trygge forsyningskjeder og økt beredskap.

Innovasjon, digitalisering og bruk av kunstig intelligens vil forbedre og effektivisere, men krever investeringer og kapital.

Myndighetene må være på ballen og tilpasse reguleringer.

På konferansen stiller vi de viktige spørsmålene til de som har makt og myndighet til å drive forandring.»
- Ingrid Drabløs,
Fagansvarlig for matindustri i DNB

Ulf Strandberg

«The food chain and the food industry is increasingly important in our society. Food, health, jobs and economy, food security and sustainable growth are motivating factors to focus on this industry segment/value chain. It's a privilege to work with it.»
- Ulf Strandberg
Kundeansvarlig for matindustri i DNB Sverige

Food Tech Dag Sletmo

«Vi må produsere mer mat på landjorden i årene som kommer og samtidig redusere klima- og miljøavtrykket. Det er bare mulig ved hjelp av ny teknologi, arealene er fullt utnyttet og vel så det. Med ett unntak – havet har mye ubrukt kapasitet. Men også der trengs ny teknologi. Heldigvis ser vi at mye teknologi som det har vært jobbet med lenge på utviklingsstadiet, i økende grad begynner å fungere kommersielt. Eksempler er «dyp drift», landbaserte anlegg, lukkede anlegg i sjø og stor smolt. Digital teknologi går fra «nice to know» til reell beslutningsstøtte. Det utvikles mye teknologi innen akvakultur, men landbrukssektoren er veldig mye større og har dermed større ressurser til å utvikle nye løsninger. Mange av disse kan også anvendes innen akvakultur. Genetikk, fôr og digitale løsninger er de mest nærliggende, men det er også mange andre»
- Dag Sletmo, Industrispesialist i sjømatavdelingen i DNB

Kontaktpersoner

Norge
Ingrid Drabløs, Fagansvarlig for matindustri i DNB,
E-post

Tone Rogstad Haugen, Kundeansvarlig for matindustri i DNB,
E-post

Thomas Kruse, Kundeansvarlig i DNBs vekstteam,
E-post

Steffen Pringle, Leder for DNBs Vekstteam,
E-post

Sverige
Ulf Strandberg. Kundeansvarlig for matindustri i DNB,
E-post

Danmark
Morten Fessel. Head of Section DNB Danmark,
E-post

Finland
Robert Sonck, Leder for DNB Finland,
E-post

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB