Treasury Community

Treasury Community
Treasury community er et nettverk for deg som har erfaring, kompetanse og interesse innenfor treasury og økonomi. Bli med du også!

Hvordan fungerer det?

Community er en arena hvor personer med like interesser møtes for å utveksle erfaringer, utfordringer, tanker og idéer. I dette tilfellet har vi etablert et community for deg som har interesser innen fagområdet Treasury.

Hensikten er at du skal ha en arena for å hente innsikt, stille spørsmål eller diskutere tema som er interessante for deg. Det kan være tema som likviditetsstyring, prognostisering, import/eksport, risiko, betalinger, systemer eller andre relevante temaer.

Noen ganger vil det være oss i DNB du har kontakt med, andre ganger kan det være andre i nettverket som gir deg svar.

» Få et større nettverk gjennom Treasury Community

treasury community
 

subscribe illustration

Hold deg oppdatert

Treasury Community har både et Forum og en Blogg.

I forumet vil du selv kunne legge inn spørsmål og svare på andres innlegg. I bloggen vil typisk vi eller gjeste-forfattere legge ut relevant innhold.

Felles for begge er at du kan abonnere på innholdet, slik at du får beskjed ved oppdateringer.

Det er enkelt, gjør følgende:
  1. Klikk Options på siden for forum eller blog
  2. Velg subscribe

Varslinger sendes da til mailen registrert på brukeren din.

 

Må man registrere seg?

I utgangspunktet er Treasury community åpent for alle, men ønsker du å stille spørsmål eller delta i diskusjonene, må du registrere deg. Når du er registrert får du også mulighet til å abonnere på innhold, eller motta varslinger når noen svarer på spørsmålene dine.

Hviken rolle har DNB?

Treasury community er etablert av oss i DNB og fra vår side vil du møte personer som jobber innenfor; treasury- og cash management, trade finance, markets og andre relevante områder hos oss.

Vi vil legge ut innhold vi mener er relevant, vi vil besvare spørsmål og vi vil gjøre det vi kan for at dette skal bli et nyttig nettverk for deg. Det vi ikke kommer til å gjøre er å markedsføre produkter eller drive annen form for salg.

Legg gjerne igjen en melding på communitiet hvis du har innspill eller spørsmål til oss.