• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Pris og renter for lån

Veiledende priser på lån for privatkunder

Vi vurderer alltid hver lånesøknad individuelt. Hvilken pris du får baseres blant annet på betjeningsevne, sikkerhet og risiko.

Prisene på boliglån gjelder for lån inntil kr 10 millioner og​ forutsetter at du har lønnsinngang og bruker banken i det daglige.

Boliglån (nedbetalingslån)

Fastrentelån

Rammelån

Prisliste billån

Prisliste båt, MC og caravan

Prisliste usikret lån

Andre priser og priseksempler lån

Priseksemplene er beregnet i henhold til retningslinjer fra myndighetene, og er basert på flere forutsetninger. Effektiv rente og kostnader for ditt lån påvirkes blant annet av lånebeløp, nedbetalingstid, eventuell avdragsfrihet, omkostninger og nominell rente.

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

De veiledende prisene for Boliglån Ung og BLU Start gjelder kun lån til primærbolig og forutsetter at sikkerheten kvalifiserer for DNB Boligkreditt.

De veiledende prisene for boliglån innenfor 75 % og rammelån innenfor 60 %, gjelder lån til egen bolig og forutsetter at sikkerheten kvalifiserer for DNB Boligkreditt. For belåningsgrad ut over 75 % (ut over 60 % for rammelån), lån til sekundærbolig, eller der sikkerheten ikke kvalifiserer for Boligkreditt, er renten 0,10 prosentpoeng høyere.

De aller fleste boliger kvalifiserer for DNB Boligkreditt. Noen unntak er fritidsboliger, sekundær-/utleieboliger, ubebygde tomter og landbrukseiendommer med boligdel.

DNB Boligkreditt AS er et heleid datterselskap av DNB Bank ASA. DNB Boligkreditt gir lån til privatpersoner og selvstendig næringsdrivende som pantsetter egen boligeiendom inntil 75% av forsvarlig markedsverdi.

Andre prislister

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB