R for Regnskapsfører

R for Regnskapsfrer

R for Regnskapsfører er et helhetlig konsept for alle regnskapsførere og regnskapsbyråer. Viktig informasjon til deg som betaler via andre banker (fremmedmerkede kontoer)

 


Ønsker du gratis rådgivning?

Våre rådgivere kan svare på det du lurer på som regnskapsfører og er nå også tilgjengelig for møter på både telefon og video. Lurer du på hvilke produkter eller tjenester som kan hjelpe deg til en enklere og mer effektiv hverdag så ta kontakt nå.

» Ring oss på telefon 23 02 10 25
 
  • [printicon]
Kontaktinfo

Book et møte med en av våre betalingsrådgivere:

Velg hva du ønsker, så kommer vi raskt tilbake til deg.

 

Produkter som kan hjelpe deg og din klient

Standard bankintegrasjon
Når du bestiller integrasjon mellom ERP-/regnskapssystemet og nettbanken, inkluderer dette innbetalingsavtaler for de kontoene du ønsker. Da får du informasjon om innbetalinger direkte inn i regnskapssystemet. Kundereskontro blir automatisk oppdatert. Formatet de fleste leverandører av ERP-/regnskapssystem foretrekker for denne informasjonen kalles Camt.054C. Det er i henhold til gjeldende internasjonal standard. Med dette formatet kan du få automatisk avstemming av alle innbetalinger, enten de har KID-nummer, bare meldingstekst og ikke KID, eller ingen av delene. Bankintegrasjon
OCR - Fakturering med KID
Med avtale om OCR vil du også få innbetalingsinformasjon direkte inn i regnskapssystemet, men kun for innbetalinger der det er oppgitt et KID-nummer. Å opprette OCR-avtale på en konto ordner du selv i nettbanken, men om du allerede har bestilt bankintegrasjon, trenger du ikke OCR i tillegg. KID (OCR)
Cremul
Som OCR, men du vil også få informasjon om innbetalinger der det ikke er oppgitt et KID-nummer, bare en meldingstekst. Ta kontakt i skjemaet til høyre så hjelper vi deg med bestilling.
AvtaleGiro
Med AvtaleGiro kan du utstede fakturaer med automatisk innbetaling. AvtaleGiro forutsetter at det er innbetalingsavtale på kontoen.
AvtaleGiro