DNB Pluss

 
 
  • DNB portrettbilde
Med DNB Pluss får du mange fordeler i kortet ditt og fra partnere som Fortum, Alpinlandslaget og Nike, Dplay, DNT og Redningsselskapet. Økonomisk rådgivning er ALLTID inkludert - når du trenger det. 
 

Det handler om deg

bilde av smilende dame

DNB Pluss - Dine fordeler

Som kunde i DNB skal du vite at vi alltid er her for deg. Skal du spare, kjøpe bolig, endre på dine forsikringer, eller få barn er våre rådgivere tilgjengelig. Med DNB Pluss får du alltid:
 
  • Personlig boligrådgivning
  • Spareveiledning og fondsrådgivning
  • Opptil 25 % samlerabatt på dine forsikringer
  • Fordeler i ditt Sølv Mastercard
  • Tilgang på opplevelser over hele landet

 

Nyhet! Fri ferielading til elbilen med Fortum!

bilde av gutt som spiser is
Skal du oppleve vakre Norge på bilferie i sommer?
 
Med DNB Pluss får du fri ferielading inntil 2000 kroner for elbilen din på alle 2400 Charge&Drive ladestasjoner i hele sommer når du blir strømkunde hos Fortum. ​Tilbudet gjelder fra 17.juni til 10.august, 2020. 


Ditt kundeprogram. Dine fordeler
 

Nyhet! 30 % rabatt på treningsutstyr fra Nike

kjetil Jansrud
Kjetil har plukket ut sine treningsfavoritter fra Nike og med DNB Pluss får du hele 30 % rabatt på disse. Bruk rabattkode "DNBPluss" og kjøp treningsutstyr i nettbutikken til Torshov Sport. Tilbudet gjelder fra 15.juni til 31.juli, 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker.
 
Rabattkoden må legges til før du betaler. 
 

Ditt kundeprogram. Dine fordeler.
 

Nyhet! Få DNT Hyttenøkkel gratis!

bilde av kvinne utenfor hytte
Sjø, fjell skog og mark! Den Norske Turistforeningen (DNT) har over 550 betjente og ubetjente hytter i Norge.
 
Med DNB Pluss gir vi deg som blir DNT-medlem i sommer, Hyttenøkkelen gratis! Tilbudet gjelder fra 17.juni til 1.september, 2020. Velg hvilket DNT medlemskap som passer best for deg. Ved registrering legger du inn "DNBPluss" i feltet for bedriftskode


Ditt kundeprogram. Dine fordeler
 

Nyhet! 45 % rabatt på Totalmedlem hos Redningsselskapet

bilde av Redningsselskapets båt
Er du klar for tidenes båtsommer? Som programkunde får du som er DNB Pluss-kunde Totalmedlemskapet i Redningsselskapet til 600 kroner (Markedspris for Totalmedlem er 1095 kroner).
 
For deg som allerede er Totalmedlem i Redningsselskapet, får du oppgradering til Totalmedlem pluss til kun 200 kroner og du sparer 700 kroner. Tilbudet gjelder til 12.juli, 2020.


Ditt kundeprogram. Dine fordeler
 

Få 50 % rabatt på Dplay + Sport i et år

plakat av Dplay med bilde av fotballspiller
Som DNB Pluss-kunde får du gode fordeler hos oss. I samarbeid med Dplay har vi et eksklusivt tilbud til deg som elsker fotball.
 
De 4000 første som bestiller Dplay + Sport får 50 % rabatt fra DNB på Dplay + Sport i et år. Tilbudet gjelder fra 11.juni og frist for bestilling er 31.juli, 2020.


Ditt kundeprogram. Dine fordeler.
 

Kjetil Jansrud som personlig trener i sommer? ​

I samarbeid med Alpinlandslaget og Nike får du eksklusiv tilgang til Kjetils ukesprogram i sommer. 
 
 

Få digital festivalsommer gratis, rett hjem i stua eller på hytta!

festivalsommer
DNB gir deg tilgang til hele åtte festivaler gjennom sommeren. 
 

Mange gode fordeler i kortet ditt

Som programkunde har du mange gode fordeler i ditt Sølv Mastercard fra DNB. Du har blant annet reiseforsikring og får 10 til 30 prosent rabatt på over 100 butikker, nettbutikker og hoteller i Norge. 
faste rabatter
supertilbud
mastercard upgrade
bensinstasjonrabatt
Priseksempel Sølv Mastercard:
Nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,30 %, kr 30.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.108. Totalt: kr. 33.108
 

Din mobilbank - bruk banken enkelt i hverdagen

bilde av mobilbanken på et bord
Med mobilbanken kan du når som helst sjekke saldo overføre penger, betale regninger og se valutalkurser. Enkelt og praktisk når man er på farten. 
 

Ditt kundeprogram. Dine fordeler.

Spare - alt om sparing på et sted

bilde av spare-appen
Spare gir deg full spareoversikt. Sett opp spareavtaler og sparemål, kjøp og selg aksjer og fond. Alt om sparing på ett sted. 
 

Ditt kundeprogram. Dine fordeler.
 

Barnebanken

familie i leketelt
Med små barn i huset er det mye å tenke på. For å gjøre livet litt enklere har vi samlet barnas banktjenester og tips til familien på ett sted.


Ditt kundeprogram. Dine fordeler.

Trygg Bank

par som sitter i sofa
Vi er opptatt av at våre tjenester skal være trygge og brukervennlige. Husk at du må beskytte deg mot svindel og virus når du bruker nettbank, kort, mobil og andre tjenester.
 

Ditt kundeprogram. Dine fordeler.
 

Spørsmål og svar

Hva er DNB Pluss?

DNB Pluss er navnet på kundeprogrammet for deg som har sølvkort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å bytte ut dette fortløpende. 
 
Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din. Det kan du lese mer om på denne siden. 

Hva koster DNB Pluss?

Vi har oppgradert alle eksisterende kunder som har sølvkort og Leve-kundeprogrammet til DNB Pluss. Helt uten ekstra kostand.

Du betaler kun 295 kroner i årspris for sølvkortet ditt. Se vår prisliste

Hva er et kundeprogram?

Et kundeprogram hos oss er satt sammen av gode fordeler og tjenester. Alt du trenger for å bruke banken enkelt i hverdagen og unike opplevelser for deg og familien din. I kundeprogrammet får du kort, konto, nettbank, mobilbank, fordeler, tjenester og rådgivning samlet på et sted. 
 
Du har fordeler som faste rabatter og bensinstasjonsrabatt knyttet til ditt Mastercard i DNB. I tillegg får du fordeler i samarbeid med våre partnere.    

Hvordan vet jeg at jeg har et kundeprogram?​

Du kan enkelt sjekke hvilket kundeprogram du har ved å se på kortet ditt. Sølvkortet er for deg over 18 år og det er du som får alle fordelene som er beskrevet på denne siden. Du finner også kortene dine i nettbanken og mobilbanken. 

Hvilke fordeler har jeg?

Som programkunde får du personlig rådgivning når du skal kjøpe bolig, 5 % rabatt på forsikringsprodukter, spareveiledning og fondsrådgivning. 
 
Du får fordeler fra våre samarbeidspartnere som vi presenterer på denne siden og fordeler knyttet til kortet ditt.

Hvordan bestiller jeg et kundeprogram?

Bestilling av kundeprogram gjøres automatisk når du bestiller kort hos oss. Se alle våre kort.