DNB Pluss

 
 
  • DNB portrettbilde
Med DNB Pluss får du fordeler fra Evo, Dplay, Nike og Alpinlandslaget og Dr. Dropin. Økonomisk rådgivning er ALLTID inkludert - når du trenger det. 
 

Det handler om deg

bilde av smilende dame

DNB Pluss - Dine fordeler

Som kunde i DNB skal du vite at vi alltid er her for deg. Skal du spare, kjøpe bolig, endre på forsikringene dine, eller få barn er våre rådgivere tilgjengelig. Med DNB Pluss får du:
 
  • Personlig boligrådgivning
  • Spareveiledning og fondsrådgivning
  • Opptil 25 % rabatt på dine forsikringer
  • Fordeler i ditt Sølv Mastercard
  • Fordeler fra våre samarbeidspartnere

 

Halv pris på trening fra EVO i 6 måneder + 2 PT-klipp

evo pluss
Trening gir energi og overskudd. Nå har vi fått med oss en ny samarbeidspartner på laget og med EVO kan du gå i pluss. Med DNB Pluss får du de første 6 månedene med trening på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. 
 
Ordinær pris på trening er 379 kroner i måneden, din pris er 189,50 kroner i måneden. Du kan spare totalt 2546 kroner, dette inkluderer halv pris på trening i seks måneder, fri innmelding til en verdi av 249 kroner og 2 PT-klipp til en verdi av 1160 kroner. 
 
 

60 % rabatt på Dplay + Sport i 12 måneder

dplay ung
Vi fortsetter samarbeid med Dplay og fordi du har DNB Pluss kundeprogrammet kan du strømme dine favoritter fra Dplay. 
 
De 4000 første som bestiller, får 60 % rabatt på Dplay + Sport i 12 måneder. Ordinær pris er 1488 kroner, din pris er 595 kroner. Du sparer totalt 893 kroner. Tilbudet gjelder fra 13.oktober og frist for bestilling er 31.desember, 2020. 
 
 

Mange gode fordeler i kortet ditt

Som programkunde har du mange gode fordeler i ditt Sølv Mastercard fra DNB. Du har blant annet reiseforsikring og får 10 til 30 prosent rabatt på over 100 butikker, nettbutikker og hoteller i Norge. 
faste rabatter
supertilbud
mastercard upgrade
bensinstasjonrabatt
Priseksempel Sølv Mastercard:
Nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,27 %, kr 30.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.108. Totalt: kr. 33.108
 

Gå i pluss med Kjetil og Nike - 25 % rabatt på treningsutstyr + fri frakt

Kjetil Nike
Innsikt viser at aktivitet og trening i hverdagen kan hjelpe deg å gå litt i pluss. 
 
I samarbeid med Nike og Alpinlandslaget kan du gå i pluss med 25% rabatt + gratis frakt på Kjetil Jansrud sine treningsfavoritter. Tilbudet gjelder fra 13.oktober til 31.desember, 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker. 
 
 

Invester i egen helse med Dr. Dropin

pluss dr dropin
Sammen med Dr. Dropin ønsker vi å bidra til å øke fokuset på kvinnehelse. Som DNB-programkunde får du derfor én gratis celleprøve hos Dr. Dropins allmennleger, som kan tas på alle Dr.Dropin sine 15 klinikker i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger (ordinær pris 595,–).
 
Tilbudet gjelder for alle kvinner mellom 25 og 69 år som er anbefalt å ta livmorhalsprøve regelmessig. Fordelen gjelder fra 13. oktober til 30. november, 2020. 
 
 

Kurtasjekuttet! - Kom i gang med Aksjer

kurtasjekutt illustrasjon
Nå setter vi ned minstekurtasjen på aksjehandel. Kurtasje er det du betaler for å få utført et kjøp eller et salg av aksjer.

Vi ønsker å gjøre det enklere og billigere for deg å komme i gang, og har samlet det du trenger å vite på ett sted.
 

Opptil 25 % rabatt på dine forsikringer

samlerabatt forsikringer
Med DNB Pluss programmet får du 5 % rabatt ved kjøp av forsikringer hos oss. I tillegg får du høyere rabatt ved kjøp av flere skadeforsikringer og ved å bli eKunde hos oss. Å bli eKunde betyr at du må samtykke til kommunikasjon fra oss elektronisk, som for eksempel epost eller melding til deg i nettbanken. 
 
Samlerabatten beregnes på følgende måte: 
 
3 forsikringer (eller kun hus og bil) = 10 % rabatt 
4 forsikringer = 15 % rabatt 
5 forsikringer og eKunde = 20 % rabatt 
 
 
Hvis du er medlem av NSF gjelder egne vilkår
 

Din mobilbank - bruk banken enkelt i hverdagen

Illustrasjon av hender som holder mobil med DNB mobilbank
Med mobilbanken kan du når som helst sjekke saldo overføre penger, betale regninger og se valutalkurser. Enkelt og praktisk når man er på farten. 

Spare - alt om sparing på et sted

Illustrasjon av spareappen
Spare gir deg full spareoversikt. Sett opp spareavtaler og sparemål, kjøp og selg aksjer og fond. Alt om sparing på ett sted. 
 

Barnebanken

familie i leketelt
Med små barn i huset er det mye å tenke på. For å gjøre livet litt enklere har vi samlet barnas banktjenester og tips til familien på ett sted.

Trygg Bank

par i sofa
Vi er opptatt av at våre tjenester skal være trygge og brukervennlige. Husk at du må beskytte deg mot svindel og virus når du bruker nettbank, kort, mobil og andre tjenester.

Spørsmål og svar

Hva er DNB Pluss?

DNB Pluss er navnet på kundeprogrammet for deg som har sølvkort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å bytte ut dette fortløpende. 
 
Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din. Det kan du lese mer om på denne siden. 

Hva koster DNB Pluss?

Vi har oppgradert alle eksisterende kunder som har sølvkort og Leve-kundeprogrammet til DNB Pluss. Helt uten ekstra kostnad.

Du betaler kun 295 kroner i årspris for sølvkortet ditt. Se vår prisliste

Hva er et kundeprogram?

Et kundeprogram hos oss er tilpasset for å gi deg gode produkter, tjenester og fordeler. Alt du trenger for å bruke banken enkelt, slik at du kan få best mulig oversikt over din økonomi.

I kundeprogrammene får du kort, konto, nettbank, mobilbank, rådgivning, fordeler og unike opplevelser fra våre samarbeidspartnere.

Alt på ett sted.

Hvordan vet jeg at jeg har et kundeprogram?​

Du kan enkelt sjekke hvilket kundeprogram du har ved å se på kortet ditt. Sølvkortet er for deg over 18 år og det er du som får alle fordelene som er beskrevet på denne siden. Du finner også kortene dine i nettbanken og mobilbanken. 

Hvordan bestiller jeg et kundeprogram?

Bestilling av kundeprogram gjøres automatisk når du bestiller kort hos oss. Se alle våre kort.