Hvordan lykkes med nettsalget?

Trykk på spørsmålene og situasjonene nedenfor som du kjenner deg igjen i, så kan du lese mer om hvilke muligheter du har.

Slik kommer du i gang

Hvordan lager jeg min egen nettbutikk?

Det er en rekke gratis programvarer som gjør at du raskt kan lage dine egne nettsider uten at du må være verken designer eller tekniker. På wix.com kan du enkelt lage din egen nettside hvor du kan selge dine varer og tjenester. På domeneshop.no kan du se etter ledige domenenavn.


Nå kan du også ta betalt med Vipps på nett.

Hvordan lager jeg min egen app?

Det enkleste du kan gjøre er å gå inn på YouTube og søke etter «How to make an Android App» eller «How to make an iPhone App». Da finner du en rekke oppskrifter på hvordan du kan lage en app helt gratis. Det er gratis å legge ut appen på Android.

For å legge ut appen på Appstore, må du ha en utviklerlisens som koster rundt $100. Nå kan du snart også ta betalt via Vipps rett fra din egen App.

Hvordan gjøre nettbutikken din lettere å finne på nettet?

For å komme høyere opp i Google-søket, må innholdet på nettsidene dine være relevant med hensyn til det dine potensielle kunder søker etter. Finn derfor ut hvilke søkeord som best beskriver din nettside.

Du kan også komme øverst i søkeresultatet ved å bruke Google Adwords. Her kan du kjøpe prioritet, etter hva folk søker etter. Desto flere som linker til siden din, jo høyere opp på søkelisten kommer du. Ved å opprette en bruker på Google Adwords, finner du også ut av hvilke ord folk søker mest på. Sørg for at disse ordene blir gjentatt nok ganger på siden.

Sørg for å drive trafikk inn til nettsiden din ved å promotere den på Twitter, Instagram og Facebook.

Hvordan øke nettsalget?

Kun 60 prosent av alle påbegynte kjøp på nettet blir fullført. Mye av dette skyldes at kundereisen ofte blir komplisert og det er for mange trykk til selve kjøp-knappen. Som tommelfingerregel bør det ikke være mer en to-tre klikk før kunden er i bestillingsskjemaet.

En annen terskel er tiden det tar å gi fra seg kreditt- og personopplysninger. Les mer om BankID for bedrifter her, så slipper kundene å måtte gi fra seg kredittopplysninger.

Med Vipps på nett taster kunden kun inn sitt telefonnummer på nettsiden og bekrefter betaling på egen telefon med ett par tastetrykk. Les mer og bestill Vipps netthandel her.

For å øke salget er det viktig at man ikke skriver for mye tekst og heller kommuniserer med bilder. På befunky.com får du tilgang til et gratis bilderedigeringsprogram som er enkelt å ta i bruk for å få frem dine budskap mer effektivt.

Bestill Vipps til nettbutikken din

bilde av telefon


Les mer og bestill løsningen her.

Betalingsløsninger for netthandel

Hvordan ta betalt via nettet?

Med Vipps på Nett gjør du det enkelt for dine kunder å betale.

Netaxept Start er også en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør at dine kunder kan betale med kredittkort, PayPal, BankAxess (betaling fra bankkonto) og faktura/avbetaling.

Du kan bestille løsningen på nettsidene til Nets.

Nets sørger for at du kan akseptere Visa, Mastercard og American Express som betaling.

Søk om kortavtale på nets.no.

Vil du at kundene dine skal kunne identifisere seg med BankID når de handler i nettbutikken din?

Med «BankID for bedrifter» slipper kundene dine å gi fra seg kredittkortopplysninger, noe som gir en enklere og tryggere netthandel. Tjenesten kan også brukes for å signere avtaler elektronisk.

Les mer om BankID for bedrifter her.

Skal kundens konto belastes direkte ved betaling?

Med BankAxess får kundene dine mulighet til å betale direkte fra konto med hjelp av BankID. Dette gjør at kunden slipper å gi fra seg kredittkortopplysninger og gir en rask og trygg kjøpsopplevelse på nett.

Kontakt oss via Chat så hjelper vi deg i gang.

Vil du at kundene dine skal kunne betale med Pay Pal?

Netaxept Start er en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det enkelt for dine kunder å betale med kredittkort, PayPal, BankAxess (betaling fra bankkonto) og faktura/avbetaling.

Du kan bestille løsningen på nettsidene til Nets.

Hva er bitcoin?

Bitcoin er en desentralisert og 100 prosent digital valuta som kom på markedet i 2009. Med desentralisert valuta menes det at det ikke finnes noen sentralbank som kan trykke nye bitcoins, eller påvirke valutaen på noen som helst måte.

Hovedtanken bak valutaen er at man skal kunne overføre betalinger fra person til person uten at man skal være nødt til å gå gjennom et mellomledd.

Ta betalt med kredittkort på nettsiden din via Nets

Trykk her for  f mer informasjon om kortavtale fra Teller.

Få flere besøk på nettsiden din med Google Adwords

Trykk her for  bli bedre kjent med hva folk sker etter p Google.