aksjekurs
Vi tilbyr markedsledende tjenester med et nordisk fokus innenfor megling, analyse, execution management og Corporate Access.

Norge, London og New York

Hjørnesteinen i aksjevirksomheten er et solid analyseprodukt, kombinert med inngående kjennskap til selskaper og markeder i Norden og våre internasjonale kjerneområder. Vi har kontorer i Norge, London og New York.

Kontakt oss
Aksjer
+47 915 08 940

Megling

Vi leverer skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde og tilbyr markedets beste ordreutførelse takket være god innsikt i, og tilgang til ordreflyt i nordiske aksjer.

Analyse

Våre aksjeanalytikere dekker selskaper i det nordiske aksjemarkedet og DNBs globale satsningsområder som energi, shipping, offshore og sjømat. Analytikerne jobber sektorvis på tvers av internasjonale grenser for å gi deg best mulig innsikt i markedet.

Corporate Access

Corporate Access avdelingene i Oslo, London og New York har spesialisert seg på å skape en møteplass for selskapsledelse og invstorer. De tilrettelegger og arrangerer møter, roadshows, investorturer, eventer og konferanser.

Execution Management

Vi er en ledende tilbyder av Execution Management i Norden. Vi tilbyr bred markedstilgang og ny teknologi som sikrer god likviditet og ordreutførelse med lavest mulig markedspåvirkning. Velg mellom ulike algoritmer, DMA-handel og Care-ordre.