Fond og kapitalforvaltning

  • mynterFondog kapitalforvaltning
 

Markedssyn februar - Dr. Jekyll and Mr. Hyde

illustrasjonsbilde
Etter en svak avslutning på fjoråret for aksjemarkedene har 2019 startet sterkt for de fleste børser. Både MSCI World og Hovedindeksen på Oslo Børs er opp med rundt 4 prosent. Aksjemarkedene i fremvoksende markeder har gjort det best i januar med en oppgang på rundt 5 prosent, målt i norske kroner.

Blant vinnersektorene globalt finner vi energi- og finansaksjer. Våre porteføljer har hatt en god start på året ettersom vi har en overvekt mot aksjer. Vi har overvekt mot Norge og fremvoksende markeder samt sektorene energi og finans

» Les vårt markedssyn

Helseinvesteringer kan bidra til gull

aksel lund svindal
Innovasjon og nye behandlingsmetoder hjelper mange "tilbake på beina" gang på gang. Utvikling av nye produkter og tjenester som kommer pasientene til gode er en av de sterkeste driverne for vekst og lønnsomhet for helsesektoren.

Gjennom verdipapirfondet DNB Health Care får du en bred eksponering mot de sterke landsiktige driverne innen helsesektoren. 

Les om hvorfor helseinvesteringer kan bidra til gull

Netthandel påvirker våre investeringsvalg

handlevogner
Mer enn 25 % av all detaljhandel i Kina gjøres i dag over nett, mer enn noe annet land i verden. Du kan lese mer om hvordan den asiatiske «millenniumsgenerasjonen»  leder an utviklingen for digital handel globalt og hvordan det påvirker våre investeringsvalg i DNB Global Emerging Markets.

Vi har fremvoksende markeder på overvekt i vårt markedssyn. Les mer her


 
Kapitalforvaltning

Hvordan går det med fondet mitt?

Vi har snakket med et utvalt av våre porteføljeforvaltere om utsiktene for fondene de forvalter. I videoene under kan du se korte intervjuer med porteføljeforvaltere av DNB Global Emerging Markets, DNB Teknologi, DNB Miljøinvest og vårt syn på hvilke faktorer som vil skape avkastning i 2019. 

DNB Global Emerging Markets med porteføljeforvalter Erlend Fredriksen

DNB Teknologi med porteføljeforvalter Anders Tandberg-Johansen

DNB Miljøinvest med porteføljeforvalter Jon Sigurdsen

Faktorforvaltning med porteføljeforvalter Ole Jakob Wold

 

Aksjesparekonto

Aksjesparekonto, opprett konto
Aksjesparekonto gjør det enklere for deg som privatperson å spare i aksjer og aksjefond.

» Les mer og opprett Aksjesparekonto