Jobbmuligheter for deg som student

Portrettbilde av gruppe
Summer Internship, sommerjobb, deltidsjobb og studentpraksis byr på mange spennende og utfordrende muligheter i DNB. Vi er alltid på jakt etter skarpe hoder og dyktige folk. Kanskje trenger vi nettopp din kompetanse? 

Summer Internships i DNB

Smilende mann
Et Summer Internship i DNB gir deg en unik mulighet til å få erfaring fra Norges største bank. Som summer intern vil du ha utfordrende arbeidsoppgaver og få tett oppfølging gjennom hele perioden. Du vil også få anledning til å være med på et todagers caseseminar, hvor alle interns samles for å løse aktuelle caser. Oppholdet varer fra midten av juni til midten av august.

Deltidsjobb i DNB

Smilende  jente
En deltidsjobb i DNB kan by på arbeidsoppgaver innen salg, service og rådgivning, og kan åpne dører for fremtidige muligheter i konsernet. Du får god arbeidserfaring ved å jobbe med utfordrende oppgaver, samtidig som du er del av et hyggelig miljø.

 

Graduate i DNB

Bilde av ung mann med illustrasjoner rundt
Er du nesten ferdig med studiene, eller har du nettopp begynt å jobbe? Bli en del av DNBs Graduate-program! Som graduate i DNB vil du bli plassert i et forretningsområde som matcher din ekspertise og dine preferanser.

DNB - advokatene

Smilende dame
Studerer du juss og ønsker erfaring fra arbeidslivet? Vi søker engasjerte, nysgjerrige og dyktige studenter til våre studentprogrammer.

 

DNB Consulting

Bilde av to jenter
Vi ser etter både nyutdannede og kandidater med erfaring, fortrinnsvis fra andre konsulentselskaper.


» Les mer om DNB Consulting
Kontakt
Har du spørsmål? Send oss en mail til youngbanker@dnb.no
 

Følg oss på Linkedin

LinkedIn-logoen