Tjenester tilpasset deg

klokke gull
Du får tilgang til all kompetanse og erfaring som er samlet hos oss. For deg betyr dette tilgjengelighet, personlig service og fasilitering av en rekke oppgaver.

Dagligbank

visa og mastercard
Vi har lån, forsikring og alle andre banktjenster du trenger. I tillegg får du som Private Banking-kunde en rekke andre fordeler.

» Les mer om dagligbanktjenester 

Juridisk kompetanse

jurister


Våre jurister har lang og bred erfaring innen områdene skatt, selskapsrett, arv og eier-/generasjonsskifter.

» Mer informasjon om våre jurister
 

Neste generasjon

familie
Mange av våre kunder forvalter sine verdier med tanke på og en dag overføre verdiene til sine barn.

» Se hva du bør tenke på ved et generasjonsskifte

Kjøp og salg av bedrifter

mann vindu bedrift

Som eneste norske bank kan vi tilby deg som vurderer å kjøpe eller selge bedrift råd og bistand gjennom hele prosessen. Vi jobber i hovedsak med privateide bedrifter som ikke er børsnoterte.

» Mer informasjon om hva vi kan tilby deg og din bedrift
 

Pensjon og forsikring for ledere

mann p fjellet


Ønsker du å sikre ledere eller andre sentrale medarbeidere en ekstra god pensjon eller forsikring? Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer for din bedrift.

» Se hva vi kan hjelpe deg med

DNB Markets

graf piler
DNB Markets er Norges ledende verdipapirforetak. De tilbyr et bredt produktspekter til alle kundesegmenter, fra personkunder til store internasjonale konsern. Som Private Banking-kunde betaler du fra 49 kroner i kurtasje per aksjehandel på nett. Ordinær pris er 95 kroner.

» Les mer om DNB Markets
 

Family Office

Mennesker i mte
Family Office tilbyr ledende løsninger til familier med store formuer. Vi kombinerer det beste konsernet har å tilby for å bistå familier med å forvalte og bevare sin formue.

» Se hva Family Office tilbyr

Private Banking internasjonalt

internasjonalt
Kunder som er bosatt utenfor Norge betjenes av DNB Luxembourg og får sin egen Private Banker. Vi tilbyr rådgivning av din formue og finansiering fra vårt kontor i Luxembourg.

» Se hva vi kan hjelpe deg med

Formuesforvaltning

Formuesforvaltning - Mann i kano
Private Banking tilbyr helhetlig formuesforvaltning. Forvaltning av din portefølje kan struktureres på flere måter og du kan få personlig tilpasset rådgivning om formuesforvaltning følgende steder. 

Forbehold

» Les forbehold (disclaimer)