Hurra, du er endelig 18 år!

Ung jente sjekker mobilen
Kjære 18-åring! Vi håper du har hatt en morsom feiring av den store dagen. Her finner du en oversikt over ting som er lurt å vite nå som du er myndig.
 

Life hacks om bank

Mistet kortet? Skal du ut å reise? Lurer du på hva BSU egentlig er? Da kan du enkelt ta kontakt med oss på chat, Messenger eller besøke oss på et kontor. Vi i DNB liker å ta ekstra godt vare på deg som ung, og er tilgjengelig for deg. 
tre jenter som jubler
 
jenter tar selfie

Hvite kort

Er du student, elev, lærling eller i førstegangstjenesten? I så fall bør du bestille Hvitt kort. Kortet er gratis og har en rekke fordeler som du kan utnytte som ung.

» Les mer om fordelene
 

Spare

Skal du spare til en reise eller ta lappen? Da bør du teste appen Spare som gjør det morsomt og enkelt å nå sparemålet.

» Les mer om Spare
 

Har du planer om å kjøpe deg egen leilighet? Da er BSU et "must have"!

gutt surfer
 
par hopper fra brygga

Forsikringer

Nå som du er 18 år og voksen, kan det hende at du ikke lenger er forsikret av dine foreldre. Det kan være lurt å sjekke med foreldrene dine om du fortsatt er forsikret og hvis du trenger nye forsikringer, skal vi hjelpe deg med det.

 

Konto

Nå velger du selv hvem som har tilgang til å se kontoene dine og du får en oversikt over alle kontoer som er opprettet i ditt navn. Du kan selv opprette nye kontoer og gi de egne navn. Dette er helt gratis og kan gjøres i nettbank og mobilbank.
jenter gr med mobil
 
ungdom vinter

DNB ung

Hva må jeg huske på når jeg skal kjøpe leilighet? Hvordan sette opp budsjett og hvordan kutte matkostnader? Morten og Kornelia gir deg hverdagstips innen økonomi og livet som ung. Følg de på Instagram @dnbung.
 

Nå som du er 18 år kan du blant annet:

  • Stemme ved neste valg
  • Du kan gå på storviltjakt alene
  • Bli blodgiver
  • Ta billappen
ung gutt i sofaen
 

Andre nyttige verktøy og tjenester


Morsom sparing

Morsom sparing


Mobilbank

Mobilbank

Vipps
Vipps

Se også:
Foreldre til 18-åring