illustrasjonsbilde: numbers up
Ny tjeneste tilgjengelig 15. februar

DNB og et utvalg av kontoførere og utstedere har samarbeidet med VPS over lengre tid for å erstatte VPS Foretakstjenester med en ny og mer funksjonell tjeneste. 

 

Den nye tjenesten ble lansert 12. desember 2018, men er oppdatert med et mer brukervennlig grensesnitt 15. februar. Under finner du informasjonsfilmer for noen av funksjonene, men du er også velkommen til å kontakte oss på e-post kua@dnb.no eller telefon +47 23 26 80 20 hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger til tjenesten. 

Eierregister

Informasjon til filmen

Nå kan du søke opp selskapets eierregister, filtrere etter ønskede kriterier, og laste dette direkte ned i excel-format. Du kan også enkelt søke opp aksjonærer, og se informasjon om kontofører, utbetalt utbytte og transaksjoner. Se hvordan i denne videoen.

 
 

Transaksjoner

Informasjon til filmen
Du kan søke opp transaksjoner fem år tilbake i tid, og filtrere dataene bedre enn det som var mulig tidligere. Se hvordan i denne videoen. 
 
 

Statistikker

Informasjon til filmen
Nå kan du enkelt få tilgang til predefinerte statistikker, vist i tabell, kakediagram eller stavdiagram. Diagrammene kan også eksporteres direkte til PNG. Se hvordan i denne videoen. 
 
 

Header

Informasjon til filmen

Menyen i VIS har blitt flyttet til venstre side av skjermen, som en nedtrekksmeny. I denne videoen viser vi hva menyen består av, og hvordan du registrerer ny kontaktperson for ditt selskap.