Innskuddspensjon

dame i butikk
Med Innskuddspensjon sikrer du det lovpålagte, men tilbyr i tillegg en trygghet og et viktig gode til dine ansatte.

Kom i gang med pensjon

Har du en nyoppstartet bedrift med ansatte eller nylig har fått ansatte, må du ha en pensjonsavtale.

Med innskuddspensjon for bedrifter fra DNB sikrer du lovpålagt sparing på en enkel måte. Ordningen gir rett til skattefradrag for bedriften og er enkel å administrere i nettbanken.

» Få tilbud på innskuddspensjon

Enkelt - slik flytter du pensjonen

Har du pensjonen i annen bank? Bank og pensjon henger tett sammen. Flytter du pensjonen til oss får du full oversikt i nettbanken.

Send oss fullmakt slik at vi kan innhente opplysninger om innskuddspensjonsavtalen dere har i dag, så gir vi dere et uforpliktende tilbud.

» Send fullmakt
 

DNB forklarer innskuddspensjon

5 gode grunner til å flytte pensjonen

 

Pensjonsreisen

Hva er Pensjonsreisen?

Pensjonsreisen er et informasjonsløp som gjør pensjon enklere for din bedrift og dine ansatte. De ansatte får informasjonen de trenger når det er relevant for dem.

Ansatte i ulike livsfaser har behov for ulik informasjon, vi sender derfore nyansatte e-post med informasjon om det de trenger å vite som nytt medlem i en innskuddspensjonsordning. En som nærmer seg pensjonsalder vil få e-post med informasjon om hva man bør tenke på ved utbetaling av pensjon. På den måten kan vi være mer relevante for den ansatte.

Hvorfor har vi utviklet Pensjonsreisen?

En god pensjonsordning er et ansattgode og Pensjonsreisen er en perfekt måte å synliggjøre verdien for dine ansatte. Mange av de ansatte vet ikke hvilken pensjonsordning de har og hvor mye dere sparer til deres fremtid. Samtidig vil Pensjonsreisen avlaste dere for mange spørsmål. 
  
Alle bedrifter som har innskuddspensjon hos oss får Pensjonsreisen automatisk - og helt gratis. Konseptet vil kontinuerlig utvides med ny kommunikasjon til nye livsfaser.
 

ePensjon

ePensjon er et e-læringsprogram om innskuddspensjon som tilbys ansatte hos bedrifter med pensjonDNB
ePensjon er et tilbud til bedrifter med pensjon i DNB som består av fem korte digitale deler.

Dette øker kunnskapen om pensjon og gir de ansatte oversikt over egen pensjon. Samtidig hjelper det bedriften å synliggjøre pensjon som et verdifullt ansattgode.

Investeringsvalg

Ved oppstart av pensjonsavtalen velger bedriften pensjonsprofil. Den ansatte kan enkelt endre pensjonsprofil i nettbanken.

» Les mer om våre investeringsvalg

 
Kontakt oss - Åpningstid mandag - fredag 08 - 18.
915 04800
Spørsmål