• Chatbot
  • Kundeservice

MERK! Grunnet ferieavvikling vil vår anbefalte portefølje ikke kommenteres i ukene 26-29. Vi vil imidlertid oppdatere selve porteføljen.

Anbefalte aksjer

Hver uke plukker vår aksjestrateg Paul Harper ut de aksjene han har mest tro på.

Hver uke tar aksjestrateg Paul Harper en grundig gjennomgang av aksjene på Oslo Børs og gir sine anbefalinger.

Til informasjon: SOMMERFERIE

Ukens anbefalinger oppdateres på denne siden hver mandag ettermiddag. På grunn av ferieavvikling vil vi imidlertid ikke kommentere hvilke valg som gjøres i ukene 26-29. Porteføljen vil imidlertid oppdateres ved endring.

Som kunde av vår aksjehandel får du alltid oppdatering på endringene tidlig mandag morgen - innlogget i aksjehandel. Paul Harper gir deg anbefalingene under "Marked", "nyheter og WebTV".

Daglige anbefalinger

Våre analytikere følger 300 selskaper tett og gir daglig kjøp, selg eller hold-anbefalinger inne i DNBs aksjehandel.

Bli kunde

Per uke 25 var vår anbefalte portefølje ned 0,2 prosent siden starten av året. OSEBX-indeksen var ned 0,8 prosent i samme periode.

Anbefalte aksjer uke 26

(27.6.22) Ingen endringer

Grunnet ferieavvikling vil vi ikke kommentere våre valg i en periode i sommer. Selve porteføljen vil imidlertid oppdatere. For uke 26 er det ikke gjort noen endringer. Avkastningen for porteføljen, fra mandag morgen til stengetid fredag, endte for uke 25 på - 2,3 prosent. OSEBX-indeksen var ned 3,1 prosent i samme perioden.

En oversikt over hvilke aksjer som er inkludert i vår anbefalte portefølje for uke 26 finner du under.

Merk! På grunn av sommerferie vil det også bli en pause i utsendelsen av «Anbefalte aksjer»-rapporten på PDF de neste tre ukene. Eventuelle porteføljeendringer vil imidlertid som vanlig bli publisert før markedsåpning hver mandag på innloggede sider.

Her finner du tidligere ukers anbefalinger

Rapportarkiv

Ukens aksjetips

(27.6.2022) Heller ikke denne uken gjør vi endringer. Porteføljen består av:

Aker BP

Equinor

Nordic Semiconductor

Grieg Seafood

SR Bank

Gjensidige

Vår Energi

Yara

Begrunnelsen for valget av hvert enkelt selskap får du dessverre ikke nå i sommer, grunnet ferieavvikling. Siste kommentar er fra uke 25 og den finner du på side tre i den fulle rapporten under.

MERK: Anbefalingene er gitt med visse forbehold. Les disclaimer under.

Aksjeskolen

Aksjeskolen tar for seg alt en nybegynner i aksjemarkedet lurer på om aksjer, fond og ASK. Bli med på kurs - helt gratis.

  • Les mer og meld deg på!

Aksjer og børs fra A til Å

Vi har samlet vanlige spørsmål om aksjer og børs på en egen side. Her får du også demovideoer for forklarer deg steg for steg hvordan du handler.

Uttrykk forklart - aksjer og analyse

*I vår beregning av avkastning baserer vi inn- og utkursen på åpningskursene mandag morgen. Porteføljen er likevektet og ukens avkastning reflekterer dermed et samlet gjennomsnitt av kursutviklingen for alle aksjene gjennom uken. For selskaper på OBX-indeksen bruker vi gjennomsnittlig kurs frem til kl. 10.00 på mandag, mens vi for andre aksjer bruker gjennomsnittet frem til kl. 12.00. Avkastningen for OSEBX beregnes fra kurs kl. 10.00 mandag.

Viktig informasjon

Ukens anbefalinger er basert på en rapport utarbeidet av DNB Markets, en divisjon i DNB Bank ASA. DNB Bank ASA er en del av DNB -konsernet. Denne rapporten er basert på informasjon hentet fra offentlige kilder som DNB Markets mener er pålitelige, men som DNB Markets ikke har verifisert uavhengig av hverandre. DNB Markets gir derfor ingen garantier, representasjoner eller garantier for nøyaktigheten eller fullstendigheten. Denne rapporten inneholder ikke, og prøver ikke, å inneholde alt materiale som det er å si om selskapene som navngis.

Alle meninger uttrykt her på siden gjenspeiler DNB Markets' vurdering på det tidspunktet rapporten ble utarbeidet. Anbefalingene kan endres uten varsel.

Les hele disclaimeren her.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB