bilde av strand
Norsk familieøkonomi har for femte året på rad kåret vår reiseforsikring til best i test.
Nå kan du velge om du ønsker en korttids- eller helårs reiseforsikring.
 

NYHET! TUR-RETUR reiseforsikring

bora bora
Med TUR-RETUR reiseforsikring er du forsikret fra du går ut av døren hjemme. Om du bare skal på butikken, til parken eller dra på sydenferie, vil du være dekket. Velg selv akkurat de dagene du vil være forsikret inntil 15 dager. I tillegg kan du velge om forsikringen kun skal gjelde for deg, eller deg og familien din. Skal du på reise lengre enn 15 dager, anbefaler vi helårs reiseforsikring.

» Bestill TUR-RETUR forsikring

Pris:
30,- per dag for enkeltperson
80,- per dag for familie 

Dekker blant annet:
 • Avbestilling og forsinkelser
 • Annen tilfeldig fysisk skade på gjenstander
 • Ubegrenset egenandelsdekning ved kaskoskade eller tyveri av leiebil når du er på feriereise
 • Ubegrenset dekning for ekstrautgifter til billetter for innhenting av planlagt reiserute
 • Medisinsk behandling på reise, og hjemtransport
 • Forsinket, tapt eller skadet bagasje
 • Kjøpsforsikring på gjenstander du kjøper på reise

Helårs reiseforsikring

mann og dame
Ønsker du en reiseforsikring for alle typer reiser inntil 90 dager, helt fra du går ut av døren hjemme? Da er DNB reiseforsikring best, helårsforsikringen for deg. Forsikringen er kåret til best i test av Norsk Familieøkonomi for femte året på rad.

Ønsker du en enklere og mindre omfattende helårsforsikring inntil 45 dager, passer reise basis for deg.

» Bestill helårs reiseforsikring

» Se oversikt over dekninger i Basis og Best

Vilkår Reiseforsikring

Basis

Best

Tur - retur

 
 

Hos oss får Dekningsgaranti

dekningDu får dekningsgaranti på alle våre Best-forsikringer. Det betyr at ingen forsikringsselskaper i Norge gir deg bedre dekninger på dine individuelle forsikringer enn oss. Så finner du et annet forsikringsselskap som dekker noen annet eller mer enn oss, dekker vi det også.

» Les mer om Dekningsgaranti

Flere skadeforsikringer gir mer rabatt

-5%
med 3 forsikringer
-10%
med 4 forsikringer
-15%
med 5 forsikringer

Samlerabatt kommer i tillegg til andre rabatter som for eksempel sikkerhetsrabatter der dette gis. Du kan få sikkerhetsrabatt hvis du har montert alarm og/eller sikkerhetslås.
 

Spørsmål og svar

Hva er Dekningsgaranti?

Dekningsgaranti får du på alle våre Best-forsikringer. Vi garanterer deg dermed at ingen forsikringsselskap i Norge gir deg bedre dekning enn oss. Dekker noen det, dekker vi det!

Jeg er syk og på reise, hva gjør jeg?

Er du eller medreisende blitt syke kontakt Falck Global Assistance på tlf. 24 06 29 90 (husk +47 hvis du ringer fra utlandet), de hjelper deg å finne lege og sykehus, og har tilgang til egen medisinsk kompetanse.

Har du andre utgifter i forbindelse med sykdom, ta vare på kvitteringer. Disse skal sendes inn sammen med skademelding til DNB Forsikring.

Hva skjer hvis jeg havner på sykehus uten reiseforsikring?

Havner du på sykehus i utlandet uten å ha reiseforsikring, kan det bli dyrt. Sykehusregninger på flere hundre tusen kroner er ikke uvanlig. I tillegg kan du bli utsatt for tyveri, ran, bortkommet bagasje eller behov for å avbestille reisen på grunn av sykdom for å nevne noe.

Men trenger jeg forsikring hvis jeg har Europeisk helsetrygdkort?

Ja, Europeisk helsetrygdkort gir deg kun rett til nødvendig medisinsk behandling i EØS-land og Sveits. Den dekker ikke medisinsk behandling i øvrige deler av verden. Europeisk helsetrygdkort dekker heller ikke kostnader forbundet med medisinsk hjemtransport og tilkallelse av familie/pårørende ved alvorlig sykdom.

Avbestilling, forsinkelse, matrielle skader og tyveri av reisegods er andre viktige elementer som dekkes av reiseforsikringen.

Hva om jeg rammes av flystreik?

«Reiseforsikringen dekker ikke tap/skade/utgifter som direkte eller indirekte har sammenheng med streik og arbeidskonflikter. Vi ber deg som reisende å ta kontakt med flyselskapet for endring og ombooking av din reise»

Se også Forbrukerrådets sine sider for hva du har krav på ved streik.

Visste du at

Vi har markedets høyeste forsikringssummer og dekninger på:
 • Avbestilling (ubegrenset)
 • Reisegods
 • Tyveri av penger og enkeltgjenstander
 • Egenandelsdekning ved skade på leiebil
 • Ulykkesforsikring medisinsk invaliditet, barn

Alarmsentral med bred medisinsk kompetanse

Logo Falck Global Assistance
Vi samarbeider med Falck Global Assistance som i 2015 ble kåret til verdens beste assistanseorganisasjon av kunder og leverandører i den internasjonale assistansebransjen.
De er den eneste døgnåpne alarmsentralen i Norge med norsktalende saksbehandlere og helsepersonell, som kan være svært viktig i kritiske situasjoner. Er du, eller medreisende, blitt syke kontakt Falck Global Assistance på tlf: 24 06 29 90 (husk + 47 hvis du ringer fra utlandet). De hjelper deg å finne lege og sykehus, og har tilgang til egen medisinsk kompetanse.
Nytt reisekort finner du i nettbanken.