Webinarer for bedrifter

Webinar om finansiering og omstilling

Bedrifter må i disse dager være mer digitale og tilegne seg kompetanse, kunnskap og informasjon på en litt annen måte enn tidligere. Derfor vil vi fremover legge ut opptak av webinarer som er relevante for deg og din bedrift.

Den nye normalen: Hvordan unngå bedragere?

Vi har de siste årene sett en økning i bedragerier mot våre kunder. Usikkerheten knyttet til korona-pandemien byr på flere mulige innfallsvinkler for de kriminelle. DNB jobber aktivt med bevisstgjøring av våre kunder for å opplyse om hvordan de kriminelle jobber, og hvordan bedriften må jobbe for å sikre seg mot dette. 

Dette webinaret gir et innblikk i hvordan kriminelle utnytter ny teknologi og hvordan organiserte kriminelle grupper på kynisk vis bedrar og utnytter svakheter hos mennesker for å få tilgang på penger.

» Råd om hvordan redusere bedrageririsikoen

Opptak av Hvordan unngå bedragere?

 

Veien ut av krisen

DNB inviterer til sofasamtale om veien ut av krisen for norsk næringsliv. Fra Finansdepartementets Kari Olrud Moen hører vi mer om hvordan myndighetene vurderer situasjonen, hvor godt tiltakene har truffet og hva vi kan forvente fremover. Videre deler DNBs sjeføkonom Kjersti Haugland sitt makroøkonomiske syn fremover og kommenterer myndighetenes tiltak.  

Deretter hører vi fra LOs sjeføkonom Roger Bjørnstad og DNBs leder for bedriftsmarkedet Harald Serck-Hanssen: Er planen realistisk? Og er det godt nok? Hvordan ser norske bedrifter nå på fremtiden? Hva ønsker de seg fra myndighetene og bankene? 

Opptak av Veien ut av krisen

 

Koronasjokket og norsk økonomi: Hvordan påvirkes vi?

Webinar med sjeføkonom Kjersti Haugland. 

Norsk økonomi er truffet av både et globalt pandemisjokk og kraftig fall i oljeprisen. Mange lurer nå på når oppturen vil komme, hvor sterk den blir og hvor lang tid det tar før vi tilbake til normalen. 

Sjeføkonom Kjersti Haugland, ser nærmere på disse viktige spørsmålene, i tillegg til å svare på spørsmål fra seere.

Opptak av webinar om korona-sjokket og norsk økonomi

 

Tidligere webinarer

» Omstilling i krise - Hvilke muligheter finnes?

» Kriseledelse - Led deg selv og andre i krise