Gå til hovedinnholdTil DNB.no

Gode økonomiske råd er ikke dyre – de er faktisk gratis!

Alle har noe å tjene på en samtale med en økonomisk rådgiver. Med ny innsikt i ditt økonomiske DNA, har du et supert utgangspunkt for å ta kontroll over økonomien din.

Siden lanseringen av Ditt økonomiske DNA har over 65 000 nordmenn blitt mye klokere på sin egen økonomi. Som så mye annet påvirkes vår økonomiske oppførsel av personligheten vår. Alle personligheter er unike, og det samme kan sies om hverdagsøkonomien til hver og en av oss.

Nå som du har tatt testen og kjenner deg selv litt bedre, har du også bedre forutsetninger for å ta kontroll over økonomien din. Et smart neste steg, er å ta kontakt med en av våre mange dyktige økonomiske rådgivere.

Et supert utgangspunkt

– Tar du personlighetstesten før du møter en økonomisk rådgiver, er du best mulig forberedt. Og så kan vi som rådgivere hjelpe deg med å kommei gang, sier Anna Gran Berild. Hun er banksjef i DNB Ålesund, og har lang erfaring som økonomisk rådgiver.

Med en profesjonell rådgiver på laget blir det lettere å få full oversikt over alt fra forsikring til sparepotensial og utgifter. Dermed kommer du raskere i gang med en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Rådgivningstimer i DNB er gratis, og kan som regel bookes på kort varsel. Målet er alltid det samme:

– Vi rådgivere vil at du skal få gode økonomiske råd som du ikke har tenkt på, og som kan gjøre at du føler deg tryggere i hverdagen, sier Berild.

Bygget på erfaring

Selv om det kan virke som at rådgiverne er en forlengelse av personlighetstesten, så er det faktisk omvendt. I arbeidet med Ditt økonomiske DNA har Berild og flere andre økonomiske rådgivere bidratt helt fra begynnelsen. Alle rådene i testen bygger på erfaringer fra utallige timer med personlig økonomisk rådgivning.

– Ingen kunder er like, og det er derfor testen er så omfattende. Du har ikke den samme økonomien som naboen din, derfor får dere heller ikke det samme rådene, sier Berild.

Som fagperson vil hun gjerne oppmuntre alle som tar personlighetstesten til å avtale et møte med en økonomisk rådgiver. For er det noe vi nordmenn ikke bruker nok tid på, så er det vår egen økonomi.

– Jeg har inntrykk av at folk flest gjerne vet litt om økonomi, men de fleste har mye å hente på å faktisk sette seg ned og gå igjennom økonomien sin med en rådgiver, sier Berild.

Vet du ikke hva du trenger hjelp til?

La oss snakke sammen!

Kontakt rådgiver

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

Sosiale medier

FacebookYouTube

© DNB

English