Illustrasjonsfoto: reiseforsikring
VG gir vår Best reiseforsikring terningkast 6 i årets store test av reiseforsikringer. Du får en komplett helårs reiseforsikring som gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil 60 dager, helt fra du går ut av døra. 

Vår reiseforsikring dekker blant annet:

  • Reiser med varighet inntil 60 dager, også dagsreiser
  • Ingen egenandel for Best
  • Avbestilling og forsinkelser
  • Medisinsk behandling på reise, og hjemtransport
  • Forsinket, tapt eller skadet bagasje
  • Kjøpsforsikring på gjenstander du kjøper på reise
  • Egenandelsdekning for leiebil når du er på feriereise
  • Avbestillingsdekning for hund/katt på dyrehotell

Hva er Dekningsgaranti?

dekningDu får dekningsgaranti på alle våre Best-forsikringer. Det betyr at ingen forsikringsselskaper i Norge gir deg bedre dekninger på dine individuelle forsikringer enn oss. Så finner du et annet forsikringsselskap som dekker noen annet eller mer enn oss, dekker vi det også.

» Les mer om Dekningsgaranti

Hva dekkes?

Velg mellom Reiseforsikring Basis eller Reiseforsikring Best. Reise Best er en komplett, helårs reiseforsikring som gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser, korte dagsturer og reiser inntil 60 dager. Du er i praksis forsikret bare du skal en tur i butikken eller lufte hunden rundt hjørnet.
» Se oversikt over dekninger i Basis og Best
 

Visste du at

Vi har markedets høyeste forsikringssummer på blant annet:
  • Avbestilling kr 500 000
  • Reisegods  kr 500 000

Slik får du samlerabatt

3 forsikringer gir 5 % rabatt
4 forsikringer gir 10 % rabatt
5 forsikringer gir hele 15 % rabatt

Samlerabatt kommer i tillegg til andre rabatter som for eksempel sikkerhetsrabatter der dette gis. Du kan få sikkerhetsrabatt hvis du har montert alarm og/eller sikkerhetslås.
Vilkår Reiseforsikring

Basis

Best

 
» Beregn din pris på reiseforsikring

Spørsmål og svar

Hva er Dekningsgaranti?

Dekningsgaranti får du på alle våre Best-forsikringer. Vi garanterer deg dermed at ingen forsikringsselskap i Norge gir deg bedre dekning enn oss. Dekker noen det, dekker vi det!

Hva skjer hvis jeg havner på sykehus uten reiseforsikring?

Havner du på sykehus i utlandet uten å ha reiseforsikring, kan det bli dyrt. Sykehusregninger på flere hundre tusen kroner er ikke uvanlig. I tillegg kan du bli utsatt for tyveri, ran, bortkommet bagasje eller behov for å avbestille reisen på grunn av sykdom for å nevne noe.

Men trenger jeg forsikring hvis jeg har Europeisk helsetrygdkort?

Ja, Europeisk helsetrygdkortgir deg kun rett til nødvendig medisinsk behandling i EØS-land og Sveits. Den dekker ikke medisinsk behandling i øvrige deler av verden. Europeisk helsetrygdkort dekker heller ikke kostnader som følge av avbestilling eller forsinkelser, materielle skader eller tap av reisegods for å nevne noe.

Hva om jeg rammes av flystreik?

«Reiseforsikringen dekker ikke tap/skade/utgifter som direkte eller indirekte har sammenheng med streik og arbeidskonflikter. Vi ber deg som reisende å ta kontakt med flyselskapet for endring og ombooking av din reise»

Se også forbrukersrådets sine sider for hva du har krav på ved streik.