Barnefamilien

blid gutt
Med små barn i huset er det mye å tenke på. For å gjøre livet litt enklere har vi samlet de banktjenestene dere trenger til barna på ett sted.

gutter p sykkel

Barneforsikring

Ulykke og sykdom i ung alder kan i verste fall gjøre barnet ditt til minstepensjonist. Barneforsikring er derfor et viktig supplement til det staten dekker. Den gir både familien og barnet økonomisk sikkerhet ved ulykker, alvorlig sykdom og varig utelukkelse fra arbeidslivet.  

Hos oss kan du velge mellom tre dekninger; Basis til kr 130,- per måned, Pluss til kr 200,- per måned og Super til kr 325,- per måned. Alle dekningene gir deg og familien ekstra trygghet.

Her kan du finne den dekningen som passer dere, og bestille forsikringen
 

Barnas Sparekonto

Barnas Sparekonto er for barn mellom 0 og 13 år. Den er perfekt både til fast sparing og til penger som barnet får til bursdager og dåp.

Kontoen åpner du enkelt på nett, og du kan følge med på sparingen i nettbanken din.

Kom i gang med sparingen, og gi barnet ditt en god økonomisk start. Husk at hvis dere sparer litt hver måned, blir selv små beløp store over tid.

Les mer og bestill og åpne konto her

jente gjr lekser

Nyttige tips til ekstra trygghet
  • Med Min økonomi kan du enkelt lage budsjett, og se hva familien bruker penger på. Utgiftene dine plasseres automatisk på riktig poster, så mesteparten av jobben er allerede gjor. Ta en titt på Min økonomi neste gang du er i nettbanken.
  • Hvis dere ikke er gift, bør dere skrive en samboeravtale og opprette et gjensidig testament.

Last ned samboeravtale

Last ned testamente

 

Andre ting du kan trenge:

Se også:
Lærepenger - et gratis digitalt undervisningsopplegg om økonomi for barn og unge.
Barn fra A til Å - Ting du burde vite og ting du ikke så komme med barn