Koble sammen nettbanken med ditt ERP-/regnskapssystem

  • [printicon]
Legitimasjon
Viktig! Vi har i øyebliket en feil i bestillingsløsningen. Dette gjelder kun for Internet Explorer. Hvis du bruker IE, anbefaler vi at du kopier url-adressen herfra med deg over i en annen nettleser, hvis mulig, og fortsetter der. Vi jobber med å rette feilen så lenge.

Logg inn så hjelper vi deg

Logg inn i bedriftsnettbanken så hjelper vi deg å koble denne sammen ditt ERP-/regnskapssystem. Dette gjør at du kan overføre konto- og betalingsinformasjon mellom nettbanken og ERP-/regnskapssystemet. Hvis du har en slik løsning fra før, kan du også logge inn her for å legge til flere kontoer eller flere tjenestetyper.

Tips til regnskapsførere: Bankintegrasjon vil bli satt opp mellom ERP-/regnskapssystemet og den nettbanken du logger inn i her.
  • Hvis integrasjonen skal settes opp på regnskapsbyrået sin nettbank, må du ha fullmakt på klienten sine kontoer for å bestille bankintegrasjon for klienten.
  • Hvis integrasjonen skal settes opp på klienten sin nettbank, må klienten logge inn i sin nettbank og bestille integrasjonen.